Er du interesseret i job som speaker og indtaler?

"Har du tit fået at vide, du har en god stemme? At du har flair for at fortælle historier? At din stemme er rar at lytte til? Og har du endeligt fået oparbejdet dig mod til, at tage næste skridt, at søge rundt på Google for at undersøge om speaker-faget er noget for dig? Så er du havnet det rigtige sted."

Velkommen hos Speakerskolen. Her tilbyder vi kurser, undervisning og efteruddannelse indenfor stemmeføring og stemmebrug. Til dig, der vil arbejde med indtaling, indlæsning, holde taler og arbejde med skuespil. Vi har hele tiden nye kurser på tapetet - både fysiske kurser, digitale kurser, samt eneundervisning.

➡ Tryk her og tag kontakt til os med det samme, hvis du vil i gang med at udforske din stemme. Det koster ikke en bondegård at få begyndt, og det er gratis at spørge.

Lad os stille dig et par spørgsmål: Har du tit fået at vide, du har en god stemme? At du har flair for at fortælle? At din stemme er rar at lytte til? Og har du endeligt fået oparbejdet dig mod til, at tage næste skridt, at søge rundt på Google for at undersøge om speaker-faget er noget for dig? Så er du havnet det rigtige sted. Speakerskolen er Aarhus-baseret og teamet bag har stærke rødder i speaker-branchen og kan vise dig mulige veje at gå, hvis du ønsker at blive rigtig god til at bruge din stemme til speak, indtaling og voiceovers.

"Speakerskolen har kontakt til de bedste producere og stemmetrænere i landet, der vil hjælpe dig med at få produceret en rigtig god demo, der viser og får det det bedste ud af din stemme."

Tag et digitalt online kursus her på siden. Eller book en studie-session i dit lokale område via Speakerskolen, så du kan få indspillet din egen personlige voice-over demo. Speakerskolen har kontakt til de bedste producere og stemmetrænere i landet, der vil hjælpe dig med at få produceret en rigtig god demo, der viser og får det det bedste ud af din stemme. Når du så har fået indspillet din demo, så sender vi den videre til relevante lydstudier og produktionsselskaber i landet.

➡ Klik her for at sende en mail til os og påbegynde rejsen, og hør mere om dine muligheder for at blive professionel speaker/indlæser. Det er helt uforpligtende!