Info om Speakerskolens 5-ugers forløb —

'Sådan tjener du penge som speaker - 5 trin'Dette er kurset for dig, der brænder for at arbejde som speaker, men ikke aner, hvor du skal begynde. Kursets formål er at virke som et godt og solidt afsæt ind i speaker-verden og vil give dig insider-fif og råd, så du får de bedst mulige betingelser for at leve af din speaker-stemme! Tiderne ændrer sig, og hvor der tidligere var kun en lille gruppe af speakere, er vores vurdering, at der ikke går mange dage uden at en ny entusiastisk, nyudklækket speaker fødes. Internettet og den teknologiske udvikling gør afstanden mellem speaker og slutbruger/kunde - men også mellem tekst og færdig indtaling - mindre end nogensinde. På samme tid er behovet for speak/indtaling heldigvis blevet større i takt med, at flere og flere virksomheder har brug for eksempelvist speak til virksomhedsfilm eller telefonsvarer. Det kommer vi omkring Dette kursus kommer forbi spørgsmål som: Hvordan skal man agere som speaker i 2017? Hvad er kundernes krav? Hvad er en god speaker-demo - og hvad er en dårlig? Hvad kan man tage for sine speaks? Hvor på nettet findes de gode jobs? Og hvilke typer opgaver skal man gå efter? Om underviseren Det er Jacob Hauge Mathiassen, der underviser på dette online-kursus. Jacob har været i speaker-branchen siden 1997 og har arbejdet som professionel speaker og givet stemme til et utal af store danske og internationale brands gennem årene. Derudover har han været speak-caster og projektleder hos nogle af tidens store speak-bureauer - bl.a. Lydstudiet Aros og Songbird. NB! Kurset stiller ingen garantier for speaker-arbejde bagefter - men tilbyder blot de bedste råd muligt ud fra vores viden og indsigt i branchen. Bemærk: Dette er ikke et kursus i speak og stemmebrug - se vores øvrige kursusudbud i den forbindelse.


Kursets opbygning og indhold ►
Modul 1
Speaker-fagets forskellige typer jobs
Modul 2
Demoen og hjemmesiden der sælger!
Modul 3
Hvad f..... skal jeg tage for speaks?
Modul 4
Daglig praksis, disciplin og kundernes krav
Modul 5
Disse websites kan give dig speaker-jobs
Afrunding og evaluering

Douglas Crawford er underviser

"I have been practising, developing and teaching this work since 1989. The principles which I have developed come from my training as a Source Breathworker and Coach and the mind training principles from the profound teaching, A Course in Miracles. This mind training has similarities to mindfulness, but goes way beyond it.
I live in Århus, Denmark where I have individual clients and have been running training courses and workshops for many years."


₪ DETALJER OM FORLØBET:
Kursusstart: Du modtager første modul om morgenen, dagen efter betaling
Studieform: Online kursusforløb på 5 uger bestående af e-moduler sendt til din e-mail én gang om ugen
Krav for deltagelse: Ingen
Pris: DKK 595,00 (inkl. moms)
Underviser: Douglas Crawford ©

Obs! Mulighed for prisreduktion for de mindrebemidlede. Kontakt os for nærmere info - send en mail til info@speakerskolen.com.

♡ Speakerskolen takker for din interesse for dette forløb.


Bestil kursus →