Info om Speakerskolens 5-ugers forløb —

'BLIV SPEAKER™ PRO Kursus'
Pris: 2850,00Et godt speaker-kursus, så du kommer godt i gang
Forløbet varer i alt 5 uger og indeholder 5 moduler: ét om ugen. Her vil du modtage råd og vejledning indenfor de 5 hovedtemaer, der kan være med til at forbedre dine færdigheder som indtaler, dubber eller reklamespeaker - uanset om du er nybegynder eller bare gerne vil blive bedre til at bruge stemmen til speak/indtaling. Kurset er lavet af Songbird Danmark i samarbejde med Speakerskolen.
Anbefalet min. tidsforbrug: ca. 5 minutter om dagen i 5 uger.

Det får du fra speaker-kurset:
— 5 moduler på 5 uger med let teori og praktiske øvelser
— En lydfil i hvert modul
— I forløbet har du mulighed for at indsende dit speak (hav optagegrejet klar) til os, og en af vores erfarne, branchevante stemmecoaches vil give dig direkte og brugbar feedback indenfor en uge tilbage på mail.
— Efter de 5 uger kan du komme til audition i et af vores lydstudier, hvor vi laver en demo/showreel med dig. Bemærk: dette er valgfrit og kan koste et ekstragebyr.


Værd at vide
Sørg for at optage dig selv så meget som muligt - og lyt til optagelserne. Bliv ved og ved – det kan være en stor udfordring, men det er med til at dygtiggøre dig. Vedvarende træning er svaret og vejen frem.

Optagelse af stemmeprøve
For at få bedst udbytte af kurset, anbefaler vi at du optager stemmeprøve med dig selv og sender tilbage til os - så modtager du efterfølgende personlig feedback på dit speak. Brug gerne vores telefonbåndoptager: 4290 1212. Skriv til os, hvis du har brug for hjælp til at komme i gang.

MULIGHED FOR PRISREDUKTION, HVIS DU ER ØKONOMISK TRÆNGT


 


Kursets opbygning og indhold ►
Modul 1
Ægthed og tilstedevær
Modul 2
Præcision i din tale
Modul 3
Tryk og modulation
Modul 4
Dynamik og flow
Modul 5
At fortolke et manuskript
Afrunding og evaluering

Jacob Hauge Mathiassen er underviser

"Jeg har arbejdet professionelt med min stemme i halvdelen af mit liv. Jeg har lagt stemme til over 1.000 virksomheder og brands gennem tiden - jeg har indtalt både tv- og radiospots, telefonsvarer, virksomhedspræsentationer og lydbøger. Min stemme har du sikkert hørt på TV2, TV3, Disney Channel, The Voice, Nova FM, og i en masse andre medier.

Derudover har jeg castet, instrueret og hyret hundredvis af speakere i mit hverv som producer/koordinator hos bl.a. The Voice, Radio ABC, Lydstudiet Aros og i dag Songbird.

Jeg har altid haft en dyb og ufravigelig interesse for stemmens evne (eller somme tider manglende evne) til at kommunikere et budskab, og dens uendelige mange måder at gøre det på.

Jeg bidrager i min undervisning med nysgerrighed på kommunikation, med en alternativ og legende tilgang til stemmen, og jeg gør brug af min årelange erfaring indenfor speaker- og mediebranchen. Hos mig vil du blive udfordret og få ærlig feedback på din stemme

Ønsker du en personlig konsultation/coaching, kan du sende en mail til mig: jhm@songbird.dk


₪ DETALJER OM FORLØBET:
Kursusstart: Du modtager første modul om morgenen, dagen efter betaling
Studieform: Online kursusforløb på 5 uger bestående af e-moduler sendt til din e-mail én gang om ugen
Krav for deltagelse: Ingen
Pris: DKK 2850,00 (inkl. moms)
Underviser: Jacob Hauge Mathiassen ©

Obs! Mulighed for prisreduktion for de mindrebemidlede. Kontakt os for nærmere info - send en mail til info@speakerskolen.com.

♡ Speakerskolen takker for din interesse for dette forløb.


Køb kursus fra forsiden →

Dem har vores organisation samarbejdet med: