Info om Speakerskolens 5-ugers forløb —

'Sådan laver du dit hjemmestudie til speak'

Vil du gerne kunne optage speaks, indtalinger og voiceovers derhjemme? På dette meget pædagogiske kursus går vi i gennem alle relevante faser i forbindelse med at sætte et hjemmestudie op. Kurset er udviklet af Songbirds medarbejdere, der arbejder professionelt med speak og indtaling til dagligt.

I kurset præsenterer vi forskellige muligheder til forskellige budgetter. I slutningen af forløbet får du mulighed for at sende os en lydprøve fra dit nye studie og modtage feedback fra os. Herudover er der én telefon-session inkluderet, som du kan benytte dig af i løbet af kursusperioden.

Kurset er ikke kun relevant for professionelle speakere, men for alle, der gerne vil kunne lave professionelle optagelser derhjemme i højeste kvalitet. Det kan være psykologen, der vil lave en cd med guidet meditation eller hypnose, forfatteren, der vil omdanne sine bøger til lydbøger - eller produceren, der vil have mulighed for at indspille en sanger i soveværelset.

Der er inkluderet én telefon-session i kursusforløbet. Tiden aftales ved at skrive til info@speakerskolen.com.

Kurset er letforståeligt og henvender sig til personer med almindeligt pc-kendskab.

Kursets opbygning og indhold ►
Modul 1
Introduktion - et overblik
Modul 2
Computeren og lydkortet
Modul 3
Valg af mikrofon (og lidt om popfilter)
Modul 4
Rumstøj, akustik og optageforhold
Modul 5
Opsamling, lydprøve og feedback
Afrunding og evaluering

er underviser

₪ DETALJER OM FORLØBET:
Kursusstart: Du modtager første modul om morgenen, dagen efter betaling
Studieform: Online kursusforløb på 5 uger bestående af e-moduler sendt til din e-mail én gang om ugen
Krav for deltagelse: Ingen
Pris: DKK 595,00 (inkl. moms)
Underviser: ©

Obs! Mulighed for prisreduktion for de mindrebemidlede. Kontakt os for nærmere info - send en mail til info@speakerskolen.com.

♡ Speakerskolen takker for din interesse for dette forløb.

Bestil kursus →