Kursus i speak og indtaling hos Speakerskolen; Træning af stemmen.

"Der er åndedræt, klang, artikulation og alle mulige ting, som man kan gå i gang med. Man kan prøve at optage sin stemme og prøve at høre, hvad man egentlig selv synes. For at kunne begynde at træne sin stemme, skal man blive bevidst om, hvad det er, man selv gør. Man skal spørge sig selv: ”Hvordan lyder min stemme i forhold til det, som jeg synes, er behageligt?"

Hvordan kommer man i gang med at træne sin stemme?

Hvis man skal begynde at træne, er det vigtigt, at man finder ud af, hvad der er at træne. I princippet synes jeg, man skal starte med at lytte på stemmer. Man skal prøve at lytte efter, hvad der gør en stemme behagelig at høre på, og hvad der gør den ubehagelig at høre på sådan, at man bliver bevidst om hvilke parametre, der er. Der er nemlig mange komplekse ting forbundet til stemmen. Der er åndedræt, klang, artikulation og alle mulige ting, som man kan gå i gang med. Man kan prøve at optage sin stemme og prøve at høre, hvad man egentlig selv synes. For at kunne begynde at træne sin stemme, skal man blive bevidst om, hvad det er, man selv gør. Man skal spørge sig selv: ”Hvordan lyder min stemme i forhold til det, som jeg synes, er behageligt?”. Hvis du ikke er bevidst om, hvad det er, du har, kan du heller ikke træne det, fordi du ikke ved, hvad det er, du skal udvikle på.

➡ Send os en mail, hvis du vil i gang med at udforske resourcerne i din stemme. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Tag et digitalt online kursus her på siden eller deltag i en af vores fysiske workshops eller et af Speakerskolens foredrag. Du kan også booke en studie-session i dit lokale område via Speakerskolen, så du kan få indspillet din egen personlige voice-over demo. Speakerskolen har kontakt til meget kompetente producere og stemmetrænere i landet, der arbejder med speakere og "voice actors" til hverdag. De vil hjælpe dig med at få produceret en rigtig god demo, der viser og får det det bedste ud af din stemme. Når du så har fået indspillet din demo, så sender vi den videre til relevante lydstudier og produktionsselskaber i landet.

➡ Start med at tage kontakt til os og lad os sammen finde den rigtige løsning til dig, så vi kan få dig i gang med speaker-karrieren.